Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Podjetja, s katerimi smo razvili več od običajnega poslovnega sodelovanja:

Spark promotions

Poslovna darila in promocijski programi, ki utrjujejo vezi

Spark promotions je mednarodno podjetje, specializirano za prodajo in dobavo promocijskih izdelkov in daril z vsega sveta. Spark promotions je 30 let staro podjetje, ki ima svoje pisarne v Budimpešti, na Dunaju, v Dublinu, Kijevu, Londonu, Nürnbergu, Varšavi in v Ljubljani, kjer si deli poslovne prostore s Kompas Designom.

Zaradi lokacijske povezanosti lahko v Kompas Designu hitro in enostavno oblikujemo koncepte brendiranih poslovnih daril in promocijskih izdelkov. Zaradi svoje široke ponudbe hitro dobavljivih izdelkov iz skladišč po Evropi je Spark promotions več kot dobrodošla rešitev. Poleg obstoječih pa omogoča razvoj novih idejnih rešitev.

www.sparkpromotions.si

Sonce.net

Naša spletna stran dela

Sonce.net je vodilna slovenska agencija za digitalni marketing in tako idealen partner za pripravo optimalnih rešitev spletnega dela projektov. Podjetje sestavlja ekipa strokovnjakov s širokim spektrom znanja. S Soncem si delimo poslovne prostore, kar nam zagotavlja boljši pretok informacij in hitrejše ustvarjanje rešitev za naše naročnike.

www.sonce.net

Sodelovanje s Sparkom in Soncem je partnersko in dinamično, zato se vloge naročnika in izvajalca dnevno menjajo. Ustvarjena sinergija pa zagotavlja uspešne in profesionalno izvedene projekte.

Floor Windo® plakati

Učinkovito oglaševanje na neizkoriščenih mestih

Windo® plakati omogočajo celostno pokritje do sedaj slabo izkoriščenih površin za oglaševanje. Znotraj prodajnega mesta z uporabo Windo® plakatov enostavno povečate zavedanje o vaši blagovni znamki ali povečate učinkovitost vaših komunikacijskih aktivnosti. Kompas Design je ekskluzivni zastopnik Windo® rešitev.

Za podrobnejše informacije pokličite telefonsko številko: 01 60 01 104 (Tanja Druks) ali pišite na e-naslov tanja.druks@sparkpromotions.si.

www.floorwindo.com

SkyView®

Ujame poglede visoko nad glavami obiskovalcev

Nove tržne razmere zahtevajo hitra prilagajanja, nove tehnološke in komunikacijske rešitve. SkyView predstavlja novo generacijo zračnih medijev s projekcijskimi očesi, ki lebdijo lahko tudi več kot 10 metrov nad glavami obiskovalcev. Prinaša multimedijsko svežino in bogastvo možnosti uporabe pri brandingu na majhnih in velikih dogodkih. Ideja je enostavna – najprej pozornost, ki ji takoj sledijo kakovost vsebine, visoko tehnološka estetika in stalna vidnost v prostoru.

Če potrebujete več informacij o SkyView in rešitvah iz družine View, s katerimi boste izboljšali vidnost in odziv v očeh uporabnikov, pokličite 01 30 03 981, Matejo Rotar ali pišite na mateja.rotar@kompas-design.si.

www.skyview.si