Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

CommWorld

Komunikacije brez meja

Povezani smo v mrežo neodvisnih evropskih agencij, ki lahko izpolnijo vsako naročnikovo naročilo tako lokalno kot tudi globalno. Članice CommWorlda so neodvisne agencije, ki jih vodijo lastniki. So dovolj velike, da lahko izvajajo mednarodna naročila in so trdno zasidrane na svojem domačem trgu. Cilj mreže je maksimizirati naročnikov potencial za mednarodno rast in razvoj. S pomočjo lokalnih agencij lahko povečamo učinkovitost nastopa na trgu in zaradi poznavanja razmer na trgu znižamo stroške.

Poglejte si domačo stran mreže neodvisnih evropskih agencij CommWorld.

Popai

Mednarodno združenje za marketing in maloprodajo

POPAI je kratica za Point Of Purchase Advertising International. V združenje se povezujejo podjetja, ki se srečujejo na mestu nakupa. To so oglaševalci, maloprodajna podjetja, podjetja, ki proizvajajo in oblikujejo izdelke za opremo prodajnega mesta, oglaševalske agencije ter drugi. S poznavanjem trendov in najnovejših dognanj zagotavlja POPAI svojim članom učinkovit nastop na mestu nakupa. POPAI bo kmalu štel že 2000 članov, ki prihajajo z vsega sveta: ZDA, Evrope, Avstralije, Nove Zelandije, Južne Amerike, Japonske, Mehike in Kanade.

Več o mednarodnem združenju za marketing in maloprodajo POPAI.