Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Želite delo od doma opravljati učinkovito? 29.10.2010

Pot do uspeha se skriva v tem, da najprej ugotovite, kje so vaše slabosti. Če radi pogledate svojo najljubšo nadaljevanko, jo kar poglejte, ampak se organizirajte tako, da boste prej in potem opravili določeno količino dela.
Če je vaša koncentracija slaba, se skoncentrirajte le za pol ure, potem pa si vzemite odmor in delo nadaljujte po njem. Ne počutite se ujeti, ampak se prestavite iz prostora v prostor, tja, kjer se počutite dobro. Pomembno je, da si delo načrtujete vnaprej, si postavite cilje, drugače se rado zgodi, da bo šel dan mimo vas, brez da bi kaj naredili. Projekte si razbijte na manjše dele in jih opravljajte po urah.

To je le nekaj nasvetov, vsak ima seveda svoj način dela. Verjetno marsikdo izmed vas pozna način dela tik pred zdajci. In vedno si rečete, da je to bilo pa zadnjič. A bo res? :)

Več o tem na: http://justcreativedesign.com/2010/10/18/productivity-tips-for-working-at-home/