Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Ustvarjalno računovodstvo – vodilo kreativnosti 20.11.2009

Čeprav so proračuni lahko omejeni, to ne pomeni, da je enako s kreativnostjo. Blagovne znamke, ki izstopajo iz množice in si prizadevajo povečevati tržni delež, bodo uspešne.
V zadnjih nekaj letih lastniki medijev prevzemajo vedno pomembnejšo vlogo v ustvarjalnem procesu in kreativni timi postajajo vedno bolj vsakdanji. Lastniki medijev bi celo lahko trdili, da ni nihče bolje primeren za svetovanje strankam, kako doseči ciljno publiko, kot oni. Tako proračuni kot potrošniki so se spremenili.

Blagovne znamke in lastniki medijev morajo ponovno ovrednotiti svoje ponudbe, da ostanejo učinkoviti. Številnim lastnikom predstavljajo kreativne rešitve tudi do 50 % povišanje dohodkov. Dolgoročno načrtovanje oglaševanja ponuja lastnikom večjo varnost, pri čemer je kreativnost ena izmed očitnih poti pri doseganju tega cilja.

Prioriteti v času recesije sta povečanje števila kreativnih timov ter skrb za stranke, da občutijo pomembnost in da so stroškovno učinkovite.   


Več: http://www.mandmglobal.com/features?1=1&BlockID=198670894