Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Srečanje CommWorld Sevilla 2008 11.11.2008

Dvakrat letno se članice mreže neodvisnih agencij CommWorld srečajo na konferenci. Jeseni smo se srečali v Sevilli.
Vsako leto se članice mreže neodvisnih agencij CommWorld dvakrat srečajo na konferenci, kjer pregledajo delo agencij in sprejmejo smernice nadaljnjega delovanja mreže.

Konferenco, ki je potekala v duhu 20. obletnice delovanja CommWorlda, je organizirala agencija MAKE iz Madrida. V nasprotju s tradicijo, ko gostitelj priredi srečanje v domačem kraju, je ob tej posebni priložnosti konferenca potekala v čarobnem mestu pomarančevcev Sevilli.

Srečanja smo se udeležili tudi mi in sedemnajstim članicam mreže ter dvema kandidatkama predstavili našo novo celostno podobo ter njene aplikacije. Odziv je bil več kot samo dober. Predstavnikom drugih agencij se je naša nova celostna podoba zdela sveža, zabavna in strokovna. To so tudi cilji, ki smo si jih zastavili, preden smo se lotili njene prenove.
Zadnji dan tridnevnega srečanja sta se predstavili dve agenciji, kandidatki za stalno članstvo v mreži CommWorld. Obe so pred predstavitvijo na konferenci obiskali in ocenili predstavniki mreže. Prva se je predstavila moskovska agencija Arabesque, ki veliko dela za rusko farmacevtsko industrijo. Active Group iz Sofije je bila druga agencija, ki se je predstavila. Agencija je hitro rastoče podjetje, ki je svojo dejavnost uspešno razširilo iz PR-dejavnosti. Obe agenciji sta uspeli prepričati člane Commworlda in tako ima mreža zdaj že 19 članov iz cele Evrope. Naslednja CommWorldova konferenca bo v Bratislavi, gostitelj pa bo slovaška agencija Progress Promotion.

www.comm-world.com/