Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Spletna stran, ki povezuje žrtve požarov v Avstraliji s prostimi posteljami 02.03.2009

V Avstraliji je v nedavnih požarih dom izgubilo na tisoče ljudi. Bushfire Housing je stran, ki je bila ustvarjena zato, da poveže potrebne pomoči s tistimi, ki ponujajo zasilno prenočišče. Stran je navdahnila podobna stran, ki je bila v uporabi po hurikanu Katrina.
Kako deluje: Prebivalci, ki imajo na voljo prostor oz. prenočišča, se registrirajo na strani in objavijo svoje ponudbe na Bushfire Housing. To potem omogoča žrtvam, da pregledujejo potencialna prenočišča. Ko žrtev izrazi zanimanje, se ponudniku avtomatsko pošlje e-mail, da se lahko naprej neposredno dogovarjata.

Spletna stran Bushfire Housing (www.bushfirehousing.org) ni uporabljala za svojo promocijo nobenega zunanjega oglaševanja ali sponzorstva in se je zanašala samo na virusno strategijo – sms-sporočila, priponke in elektronska pošta.
Na strani je trenutno prijavljenih okrog 600 ponudnikov nastanitev, ki lahko sprejmejo več kot 2000 ljudi. 

Več: http://springwise.com/non-profit_social_cause/bushfirehousing/