Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Shaq si še vedno deli piškote in mleko s svojo mamo 10.06.2011

Za potrebe nove oglaševalske kampanje Orea.
Ob praznovanju meseca mleka in mlečnih izdelkov je Oreo pripravil nove kampanje „Got milk“, v eni izmed njih nastopa Shaquille O'Neal s svojo mamo, v drugi Heidi Klum. Oreo je pripravil skoraj 300 različnih oglasov.

Oboževalci Orea lahko obiščejo spletno stran www.MilkandOreo.com in zapišejo svoje najljubše trenutke v družbi mleka in piškotov ali izberejo že obstoječe in tako sodelujejo v žrebanju za brezplačne piškote Oreo in mleko. Vsako uro, vse dni v mesecu juniju bodo izžrebali enega nagrajenca. Namen kampanje je deliti posebne trenutke v družini, kot to prikazujeta Shaq in njegova mama.

Več o tem si lahko preberete na http://www.prnewswire.com/news-releases/shaquille-oneal-teams-up-with-oreo-and-milk-for-iconic-got-milk-ad-campaign-122930073.html.

Reportažo s fotografiranja in oglas pa si oglejte na strani http://www.whymilk.com/celebrity/shaq.