Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Šest inovativnih idej za leto 2011 23.12.2010

Leta 2010 se je porodilo šest idej, ki se predstavljajo kot močna »inovacijska vabila« in so videti zanesljiva ter se okrepijo v moči in vplivu. Bodo vedno večji izvor in vir za raznolike inovacije v letu 2011, če ne za vašo organizacijo, pa za podjetja, ki vas konkurenčno ogrožajo.
Prva ideja vabi prizadevne izumitelje, inovatorje, da predlagajo, kako bi lahko podjetja uporabila tehnologijo v pozitivne, nepredvidljive načine. Druga ideja govori o pravem dotiku (pri iPhone-u, iPad-u, Kindle-u), ki bo postal zaželen pri komuniciranju z uporabniki, tretja ideja predstavlja nove možnosti oglaševanja trgovskih znamk na spletnih straneh, četrta ideja pravi, da bo naslednje leto prvo leto, ko bo skoraj polovica vseh ameriških in evropskih kupcev uporabilo t. i. digitalne kupone skoraj pri polovici svojih nakupov, naslednja govori o povezavi iger s poslovnim svetom ter šesta ideja, kako lahko inovativen lobist pomembneje vpliva na uspeh trga v letu 2011 kot pa večina državnih izkušenih tehnologov.

Več ...