Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Projekt za boj proti krizi v oglaševalski panogi 02.03.2009

Finančna kriza se kaže tudi v oglaševalski panogi in veliko strokovnjakov s tega področja je po vsem svetu že izgubilo delo. Manjša kanadska agencija Huxley Quayle von Bismark (http://www.huxleyquayle.com) se je domislila inovativnega načina, kako pomagati posameznikom, ki so izgubili službo.
Konec januarja so lansirali projekt imenovan Just One Project (www.justoneproject.ca), ki vabi večje oglaševalce, naj dajo en projekt samostojnim izvajalcem (brezposelnim), ki jih za projekt izbere agencija. 

Odkar je projekt zaživel, se je prijavilo več kot 300 odpuščenih profesionalcev. Dve večji medijski hiši pa sta ponudili tudi posebne pogoje za oglaševalce, ki sodelujejo v tem projektu. S prvim projektom bodo začeli že v kratkem. 

Več: http://adage.com/talentworks/article?article_id=134779