Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Organizirajte oskrbo starejših 17.03.2011

Spletnih strani, na katerih lahko organizirate oskrbo in prosti čas otrok, je ogromno. Varuške, svetovalci, rojstnodnevne zabave, nasveti, vsega je dovolj. Veliko ljudi pa mora poskrbeti tudi za svoje starše, ki sami ne morejo več skrbeti zase.
ConnectAde je spletna stran, kjer lahko vnesete poštno številko in potrebe osebe, ki potrebuje pomoč. Stran vam nato ponudi načrt oskrbe glede na to, kaj oseba potrebuje in kje živi. Na voljo je seznam ponudnikov v vaši okolici, ki ponujajo to, kar potrebujete. Stran je brezplačna, edini strošek je za ponudnike storitev, ki morajo plačati, da lahko vidijo kontaktne podatke ljudi, ki iščejo pomoč. Aktualnost strani še dodatno povečuje dejstvo, da številna baby boom generacija prihaja v leta, ko bo potrebovala pomoč otrok.

Žal je storitev na voljo zaenkrat le v ZDA, a verjetno se bo kaj podobnega razvilo tudi v drugih državah.

Več o tem na: http://www.springwise.com/health_wellbeing/connectade/