Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Nedostavljena e-pošta kot marketinški problem 20.01.2010

Ste kdaj pomislili, koliko potencialnih strank izgubljate, ker se e-poštna sporočila, ki jih pošljete, vrnejo nazaj kot nedostavljena? Pri tem predstavlja gromozanski problem vsiljena pošta ali »spam«.
Tovrstnih sporočil si v svojem e-poštnem nabiralniku seveda ne želimo, zato marsikdo vklopi filter za prestrezanje vsiljene pošte. To pa ni vedno najboljša rešitev, saj tako med neželeno pošto vedno lahko pristane tudi kakšno pomembno e-pismo. Prejemnik ga nikoli ne prejme, k pošiljatelju pa se vrne kot nedostavljeno. Predstavljajte si, da se vam to zgodi ravno takrat, ko vas prek e-pošte povabijo na življenjsko pomemben sestanek ...   
 

Celoten članek najdete na: http://www.lawyer-advertising-blog.com/2008/03/31/are-e-mail-problems-damaging-your-marketing-effort