Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Nagrajevanje potrošnikov, ki se vozijo manj 19.03.2009

V Sloveniji vse prevečkrat vidimo, kljub visokim cenam bencina in vse večji ekološki ozaveščenosti, da se vsak najraje sam v svojem avtomobilu pripelje na delo. Morali bi spodbujati ljudi, da se skupaj peljejo na delo, da se vozijo s kolesom, uporabljajo javni prevoz itd. Morda pa bi bila potrebna še kakšna dodatna spodbuda ... Zanimivo idejo je razvil NuRide.
NuRide omogoča, da se posamezniki registrirajo in povežejo s svojimi sosedi, prijatelji, sodelavci in organizirajo skupne vožnje. Vsakič, ko si delijo vožnjo, se peljejo s kolesom, sestanek organizirajo prek telefona itd., zbirajo točke. Tako lahko zaslužijo do 350 $ na leto, ki jih lahko zamenjajo za popuste v trgovinah, darilne kartice in vstopnice za različne prireditve.
Več: http://www.nuride.com