Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Mesto za naročanje oglaševalskih fotografij 12.08.2009

Novost na trgu, CustomAdArt, je globalna stran, ki ponuja prodajo in odkup fotografij, vendar nekoliko drugače.
Proces nakupa fotografij običajno poteka tako, da oblikovalci brskajo po bazah razpoložljivih slik in upajo, da bodo našli prav tisto, kar potrebujejo.

Novost, ki jo ponuja CustomAdArt, je v tem, da omogoča nakupovalcem fotografij, da objavijo svoje zahteve (ceno, velikost, kakovost, mediji…). Nato lastnik fotografije priloži svojo najboljšo fotografijo ali skico, ki ustreza zahtevam. Fotografi naložijo na stran projekta svojo rešitev. Nakupovalec nato med prijavljenimi fotografijami izbere najboljšo in jo uporabi. S plačilom dobi vse pravice do kupljene slike.

Prednost CustomAdArt-a je predvsem v tem, da skrajša zapravljanje dragocenega časa ob iskanju fotografij v obširnih fotografskih bazah, po drugi strani pa fotografom ni treba več slepo fotografirati in čakati, da bo prav njihova fotografija nekomu všeč.

Nakup fotografije prek spletne banke fotografij CustomAdArt lahko poskušate na : www.customadart.com