Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Kuponi v sporočilih SMS 02.04.2010

Ameriška veriga supermarketov A & P je začela z inovativno metodo ponujanja kuponov potrošnikom z uporabo sporočil SMS. Od tega meseca dalje lahko kupci na svoj mobilni telefon prejemajo obvestila o popustih, prihrankih in ugodnih ponudbah, kar lahko nato unovčijo v supermarketih.
Gre za partnerstvo med podjetjem A & P ter podjetjem Zavers, ki je ponudnik mobilne telefonije.

Kupci, ki želijo omenjene storitve, si morajo na spletni strani ustvariti račun in za prijavo uporabiti posebno številko klubske kartice. Ko je račun ustvarjen, lahko kupec na spletu kadarkoli pregleda aktualne kupone in jih s klikom doda med izbrane. Ko kupec naslednjič obišče supermarket, se mu na blagajni samodejno obračunajo izbrani kuponi oziroma samodejno odštejejo popusti.

Več o novi storitvi si lahko preberete na: http://www.brandweek.com/bw/content_display/news-and-features/shopper-marketing/e3i1cf8a3cc6bc170a1306e7c80f9abaa52