Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Kako obdržati nadzor nad inboxom 18.06.2009

Vsak ima svoj način, kako si ureja svoj email inbox.
Za pomoč pa smo poiskali nekaj koristnih nasvetov:

1. Čim manj mailov v inboxu. Vaš inbox je vaš delovni seznam. Čim daljši je, slabši pregled imate nad njim.
Preberi, ukrepaj, izbriši ali shrani. Majhna ali velika naloga, če je v inboxu, jo je treba opraviti.

2. En mail na temo. Če obstaja veriga mailov, naj v inboxu ostane samo zadnji mail, ki vsebuje celotno verigo mailov.

3. Shranjujte vse, kar ni čisti junk mail. V danem trenutku se težko odločimo, kaj je pomemben mail in kaj ne. Z današnjimi ogromnimi zmožnostmi naših trdih diskov lahko brez težav shranimo vse maile.

4. Čim manj podmap. Skoraj vse lahko shranimo v podmapo Shranjeno ali pa si ustvarimo nekaj podmap glede na posamezne projekte. Za iskanje po teh podmapah pa se lahko zanašamo na funkcijo Išči.

5. Obvezno dnevno opravilo. Tako kot smo se naučili redno ščetkati zobe, se moramo naučiti tudi redno vsak dan pregledovati in urejati svoj inbox.

6. Nič starejšega od enega meseca. Če se nam nekaj v inboxu zadržuje dlje kot en mesec, se moramo odločiti, da to izbrišemo ali pa naredimo 
kar je treba.

Več si lahko preberete na: http://blogs.harvardbusiness.org/silverman/2009/05/how-to-keep-your-email-under-c.html?cm_mmc=npv-_-MANAGEMENT_TIP-_-JUNE_2009-_-MTOD0615