Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Kako do zaslužka s spletnim marketingom 08.07.2010

Veliko je načinov, kako lahko s pomočjo marketinga zaslužite na spletu. Poglejmo kako.
  • Spletno oglaševanje: Zelo primerno, če imate spletno stran ali blog.
  • Povezani marketing: Zlahka najdete program, ki ponuja izdelke ali storitve, ki so povezani z vašo dejavnostjo in lahko zadovoljijo potrebe vaših strank.
  • Ko se nekdo vpiše na 'seznam' na vaši strani, mu lahko tržite. A seveda morate biti pri tem pazljivi, saj želite s temi ljudmi ohraniti dolgoročen odnos, ker lahko postanejo vaše dobre stranke. Zato morate z njimi tudi primerno komunicirati.
  • Tržite lahko tudi prek seznamov drugih podjetij, ki vam svoje sezname prodajo. Seveda morajo biti stranke o tem obveščene. Če to ustrezno počnete lahko tako še dodate vrednost svojim strankam, saj pri zadovoljevanju njihovih potreb sodeluje več podjetij hkrati.
  • Uporabite še druge vsebine poleg svoje spletne strani, ustvarite skupnosti, forum in prek tega dodajajte dodatno vrednost svojemu poslu.
Da boste uspeli, morate svoje spletne marketinške aktivnosti optimizirati in meriti, poleg tega pa si vedno prizadevati, da svoje rezultate še izboljšate.

Povzeto po spletni strani http://marketing-expert.blogspot.com, avtor: Michael Fleischner