Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Elektronska pošta izumira? Ah, govorice. 24.06.2010

Elektronska pošta naj bi izumrla. Tako se je vsaj govorilo na letošnji konferenci Nielsen consumer 360 v Las Vegasu.
Elektronsko pošto uporablja le še 11 % najstnikov, ti pa naj bi bili kazalnik, kaj se bo zgodilo v prihodnosti. Seveda pa ni nujno, da bo nekdo kot najstnik imel enake navade tudi, ko bo odrasel, saj se navade med odraščanjem spreminjajo. 

Elektronska pošta ni samo komunikacijsko orodje, ampak je tudi trženjski kanal. Poleg tega vse manj ljudi pošilja navadna pisma po pošti, ampak za to raje uporabi elektronsko pošto. Tu je seveda še Facebook, kjer gredo vsa obvestila, če seveda uporabnik tako želi, prek elektronske pošte, Facebook naj bi bil odgovoren za kar 40 % poslane elektronske pošte.

Tudi prek naših elektronskih nabiralnikov se dnevno pretaka ogromno sporočil, zato smo prepričani, da bo elektronska pošta še dolgo živela. 

Več o tem si preberite na http://bigfatmarketingblog.com/2010/06/18/rumors-of-e-mails-death-are-blah-blah-blah/#more-1716