Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

E-Novice nagrajujejo! 11.11.2008

Prijavite se na naše spletne novice. Najhitrejšim bomo podarili web-cam ali majico.
Pozdravljeni!

K naši novi spletni strani, kjer lahko izveste več o nas in v poglavju Za vas najdete različne uporabne vsebine, sodijo tudi prve E-Novice. Ne, to ne pomeni, da vas bomo zasipali z e-pošto. Le vsakih 14 dni vas želimo opozoriti na stvari, ki se nam zdijo vredne pozornosti. Prizadevali si bomo, da bodo E-Novice vsebovale tako resno kot tudi zabavno plat marketinga. 

Radi bi vas opozorili, da se morate na E-Novice naročiti. Saj vam ne želimo pošiljati nečesa, česar si niste sami izbrali. 

Obiščite našo prenovljeno spletno stran www.kompas-design.si in v polje pod napisom E-Novice vpišite svoj naslov spletne pošte ter kliknite gumb Pošlji.

Prvih 100, ki se bodo prijavili na naše E-Novice, bo prejelo priročne nagrade:
- prvih 20 prejme web-cam,
- preostalih 80 prejme majico v naši novi celostni podobi

     

Uživajte ob odkrivanju svežih novic, vročih kreacij, sproščenih vsebin, strokovnih prispevkov, zakladov iz arhiva in še in še.