Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Direktorji namenijo veliko časa spletnemu izobraževanju 05.06.2009

Glede na nove raziskave podjetja za poslovno spletno mreženje www.MeettheBoss.com namenijo direktorji in izvršni direktorji 11 ur mesečno za internetno izmenjavo svojih strokovnih izkušenj in za dodatno učenje.
V študiji je bilo anketiranih 15.000 direktorjev in izvršnih direktorjev, ki so spregovorili o vplivu internetnih aplikaciji na poslovni svet.

Na vprašanje, kaj je pravzaprav dodana vrednost internetnega mreženja, povezovanja z drugimi direktorji prek različnih blogov, forumov ter internih aplikacij, kot so Linked-In, Xing, MeettheBoss, Ryze, Facebook and Twitter, so bili anketiranci dokaj enotni. Odgovori so predvsem pokazali, da ljudje na vodstvenih položajih porabijo svoj čas na internetu za mreženje in izmenjavo svojih strokovnih izkušenj. Tako dobijo hitre odgovore in s podobno mislečimi strokovnjaki razpravljajo o vprašanjih z različnih poslovnih področij.

Več o študiji si lahko preberete na:
http://www.netimperative.com/netimperative/news/2009/may/executives-using-web-for-education

Primer dobrega izobraževalnega posnetka si lahko ogledate na:
http://video.google.com/videoplay?docid=-3755718939216161559