Ste lahko bolj kreativni od 4-letnika?  01.12.2011 Ključ do kreativnosti je, da gledate na svet skozi oči otroka. Pa še znate?
Naj vaši kupci govorijo zgodbe  01.12.2011 Veliko podjetij v samo središče pozornosti postavlja izdelek. Pa je to prav?
Galaxy vs. iPhone  01.12.2011 Verjetno ste že slišali ali pa tudi izkusili dolge čakalne vrste pred trgovinami, ko se začne prodaja novega modela iPhone?

Dejstva o Facebooku, za katera najverjetneje niste vedeli 16.12.2008

Ali ste vedeli … Facebook je ustanovil »falirani« študent Mark Zuckerberg februarja 2004 (takrat je bil star 19 let). V roku enega meseca se je na Facebook prijavilo že več kot pol do diplomskih študentov Harvarda. O tej zgodbi se pripravlja tudi hollywoodski film.
-     Facebook ima preko 130.000 aktivnih uporabnikov in več kot 600 zaposlenih.

-     V zadnjem letu je bila rast Facebooka 118 % mesečno.

-     Facebook si zapomni vse osebne informacije in aktivnosti člana, tudi ko ta izbriše svoj profil.

-     Mark Zuckerberg je zavrnil ponudbe za prodajo Facebooka v vrednosti 975 milijonov dolarjev. Če se Facebook proda, pomeni, da bodo šle vse informacije o članih v roke novemu lastniku. Člani nimamo nikakršnega vpliva na to, kdo bo dobil naše osebne podatke.

-     Mark Zuckerberg je kot lastnik 30 % Facebooka najmlajši milijarder na svetu (vreden je 1,7 milijarde dolarjev).

-     Ste se kdaj spraševali, zakaj vam oglasi na Facebooku ponujajo natanko to, kar potrebujete? To je zato, ker inteligentni sistem zabeleži vaše obnašanje na spletu in temu prilagodi svoje informacije.

-     Tudi če spremenite svoje ime, e-mail, naslov in druge podatke, se bodo vaši stari podatki še vedno lahko pojavili v Facebookovi aplikaciji Friend Finder.

-     Če vtipkate v Facebook svojo mobilno številko, je velika verjetnost, da boste dobili mobilni spam.

-     Veliko Facebookovih profilov je lažnih. Zato dvakrat premislite, preden sprejmete povabilo za prijateljevanje od neznanca.


http://www.facebook.com/group.php?gid=5585067263